Bejelentés


Jézus Szíve Család Jézus Szentséges Szíve , bízom benned!

Isteni irgalmasság rózsafüzére

(öttizedes)

!naponta, három órakor!

!kilenced: Nagypéntektől Irgalmasság Vasárnapjáig!


Bevezetés: Miatyánk... Üdvözlégy... Hiszekegy...

Tized (5-ször): Örök Atya... Jézus fájdalmas szenvedéséért (10-szer)...

Nagy (önálló) szemre: Örök Atya! Felajánlom Neked szeretett Fiadnak, a mi Urunk, Jézus Krisztusnak Testét és Vérét, Lelkét és Istenségét, engesztelésül bűneinkért és az egész világ bűneiért.

Kis szemekre: Jézus fájdalmas szenvedéséért irgalmazz nekünk és az egész világnak!Befejezés: Szent Isten (3-szor)... Ima...

Szent Isten, Szent erős Isten, Szent halhatatlan Isten, irgalmazz nekünk és az egész világnak!

Könyörögjünk! Urunk Jézus Krisztus! Áldj meg és védj meg minden jóakaratú embert ezen a világon. És mindazoknak, akik távol állnak tőled, adj jóakaratot. Indítsd őket az igazság keresésére, és segítsd őket, hogy Téged megtaláljanak, megismerjenek, megszeressenek és soha el ne hagyjanak. Engedd, kérünk, hogy a Te végtelen irgalmasságoddal találkozzanak, mielőtt igazságoddal kellene szembesülniük. Amen.
Ének javaslat: ÉE 207/1-2. (H 143/1-2.) Előtted, Jézusom, leborulok...

vagy (az ismert dallamra): 1. Jézus, bízom benned! Jézus, bízom benned! Jézus, bízom benned! 2. Jézus, bízom benned! 3. Jézus, bízom benned! 4. Jézus, bízom benned! 5. Jézus, bízom benned! 6. Jézus, bízom benned! 7. Jézus, bízom benned! 8. Jézus, bízom benned! 9. Jézus, bízom benned! 10. Jézus, bízom benned!
1931. február 2-án megjelent Jézus Fausztina nővérnek, Lengyelországban, Plockban. Így szólt: Készíttess rólam festményt, ezzel a felirattal: „Jézusom bízom benned!" A sugarak a képen Vért és Vizet jelentenek, midőn halódó Szívemet a kereszten lándzsa döfte át. Az utolsó órán a léleknek nincs más menedéke, mint az Én irgalmasságom. Boldog az a lélek, aki egész életén át irgalmasságomban merül el, mert halálakor az igazságosság őt nem érinti. Mielőtt Én, mint Igazságos Bíró jönnék, irgalmasságom kapuit tárom ki. De aki nem akar irgalmasságom kapuin áthaladni, annak az igazságosság kapuin kell keresztül mennie. Beszéljetek a világnak kimondhatatlan irgalmasságomról. Forduljon az emberiség Irgalmas Szívemhez, és Én békét adok neki. A Húsvét utáni vasárnap legyen irgalmasságom ünnepe. (Ezen a napon teljes búcsút nyerhetünk jó gyónással, szentáldozással és a Szentatya szándékára mondott imával)Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!